Gökhan Özveren

Advocaat

Gökhan Özveren heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam alwaar hij de Master Strafrecht heeft behaald. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren en rechtshulp verlenende instanties. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. In 2015 is hij beëdigd als advocaat. Aan het begin van zijn loopbaan heeft hij een algemene praktijk gevoerd. Vrij snel heeft hij zich weten te specialiseren in het strafrecht en in het aansprakelijkheidsrecht.

Gökhan Özveren is werkzaam op het gebied van het strafrecht en aansprakelijkheidsrecht. Hij behandelt uiteenlopende zaken op deze rechtsgebieden en staat zowel particulieren als ondernemers bij.

In de periode van 2015 tot juli 2020 is Gökhan Özveren partner geweest bij Özveren & Alabas Advocaten. Sinds juli 2020 is Gökhan Özveren als partner verbonden aan Özveren Lodder Advocaten in Rotterdam.

Rechtsgebieden

Gökhan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.